Bismarck. A birodalmi zászlóshajó tündöklése és bukása

Gránátok a becsületért

A szerző

2016. december 12. - Johannsen

A szerző:
Izolde Johannsen már nyolc regény, több novella és számos más írói munka megjelenésével rendelkezik.

izolde_johannsen.jpg


Bemutatkozás:
"Családommal – férjemmel, fiammal és kislányommal -, Budapesten élek. Civilként szakrendelőben dolgozom asszisztensként.
2004 óta foglalkozom a II. világháborús Németország haditengerészetével, kiemelten a kapitányok életrajzával, hadtörténettel, politikával.
2015 februárja óta tagja vagyok a Történelmiregény Írók Társaságának (TRT) 2015-2016-os antológiájukban már olvasható egy-egy novellám „Háborús idők” illetve "Ez próba!" címmel."
1998 óta írok, több műfajt ölel át munkásságom. Egyrészt egymástól független kalandregényeket (A kobzos éneke dalciklus) írok, másrészt egy misztikus történelmi fantasy regénysorozaton dolgozom (A kárhozat éjjele).

Honlap:

Könyveim:

Novella antológiák:

2015. - Oltár kard legenda (Háborús idők)

2016. - Élő irodalom / Szeretemváros  (A szerelem neve: Miskolc)

2016. - Mítoszok, legendák (Ez próba!)

2017. - Száznevű város (A kutyariasztó)

2017. S(z)ó, bors, paprika - (...előkészületben)

2017. TRT novella antológia - (... előkészületben)

 

 

Felhívás!

A szerző, semmilyen ideológiai nézetet nem éltet és nem támogat. Nem kíván állást foglalni egyik résztvevő fél irányába sem, célja az eseményeket, hadműveleteket minél részletesebben, objektíven, a részvevő felekhez kötődő bármilyen elfogultság nélkül bemutatni. Ez alól kivételt csak a technikai, stratégiai, taktikai elemzéseken alapuló következtetések, megállapítások képeznek. A szerzőnek nem célja bármilyen nemű politikai eszme, irányultság terjesztése, propagálása.

A birodalmi kalóz, a Gránátok a becsületért, a Kalandor a tengeren című könyv, valamint az ugyanezen a címen futó blog.hu, és facebook oldalak semmilyen ideológiai nézetet nem támogatnak.

A regényben és a borítón megjelenő önkényuralmi jelképek kizárólag az adott történelmi korszak tárgyszerű szemléltetésének a részei. Ezek ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, illetve a történelem eseményeiről szóló tájékoztatás céljából jelennek meg.

A bejegyzés trackback címe:

http://granatokabecsuletert.blog.hu/api/trackback/id/tr3812043877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi nyilatkozatban.

Nincsenek hozzászólások.