A Kriegsmarine tündöklése és bukása

Gránátok a becsületért

Gránátok a becsületért

A regény

2016. december 12. - Johannsen

Megjelent, 2017.05.23. RENDELHETŐ! Underground kiadó (link: web áruház)

Gránátok a becsületért

"A birodalom tengeri bástyái" című történelmi regénysorozat második része. A II. világháborús birodalmi Németország haditengerészetének (Kriegsmarine) bemutatása, a nagy felszíni hadihajók történetén és kapitányaik életrajzán keresztül.
A Bismarck csatahajó történetének teljesen újszerű bemutatása. Azon emberek – kiemelten Ernst Lindemann sorhajókapitány, a parancsnok, Günther Lütjens tengernagy, a flottatörzs parancsnoka, Paul Ascher fregattkapitány, hadműveleti főtiszt és Burkard Freiherr von Müllenheim-Rechberg sorhajóhadnagy a negyedik tüzértiszt - szemszögéből, akik szolgáltak, harcoltak a Bismarck fedélzetén, részesei voltak felemelkedésnek és bukásnak és közülük hárman életüket adták a hazáért és a Birodalomért. Az olvasók úgy lesznek képesek átélni a történetet, mintha a Bismarck legénységének tagjai lennének.


A regény egy, a Kriegsmarine történetének jelentős eseményeit végigkövető hadtörténeti sorozat második kötete.
Számos tanácsadó segíti a regény elkészültét, korábbi tengerészeti kapitányok - köztük egy volt NATO tiszt is -, hazai és külföldi hadászati és modellezési szakértők, történészek. Hátország a TITHMHE (TIT Hajózástörténeti Modellező és Hagyományőrző Egyesület)

A bejegyzés trackback címe:

https://granatokabecsuletert.blog.hu/api/trackback/id/tr6312043779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása