A Kriegsmarine tündöklése és bukása

Gránátok a becsületért

Gránátok a becsületért

Készülőben

2020. április 24. - Johannsen

A II. világháborús Nagynémet Birodalom haditengerészetét bemutató sorozat záró kötetén dolgozom jelenleg.

A II. világháborús birodalmi Németország haditengerészetének (Kriegsmarine) története, Dr. Erich Raeder flottatengernagy életének és munkásságának bemutatása. A regényben kiemelt szerepet kap a Graf Zeppelin repülőgép-hordozó sorsa és a felkutatására indított expedíció.
A regény egy, a Kriegsmarine történetének jelentős eseményeit végigkövető hadtörténeti sorozat hatodik kötete. Az írót számos tanácsadó segíti munkájában, korábbi tengerészeti kapitányok - köztük egy volt NATO tiszt is -, hazai és külföldi hadászati és modellezési szakértők, történészek. Hátországa a TITHMHE (TIT Hajózástörténeti Modellező és Hagyományőrző Egyesület).

2020 decemberére terveztem, de a járványügyi helyzet keresztülhúzta számításaimat. (civilben ugyanis ápolónő és asszisztens vagyok, így jelenleg kevesebb időt tudok a hajózástörténetre szakítani)

Mindenesetre bemutatom a készülő regény borítóterveit és a fülszöveget.

raeder_boritotervek.jpg

Ahogy az dukál, önálló facebook oldala is van már: link!!!

2020-as járványügyi helyzet - a regény blogregényként olvasható! link!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://granatokabecsuletert.blog.hu/api/trackback/id/tr1215638980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása